banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Becky G – “No Drama” (feat. Ozuna)

Becky G is een 23-jarige Amerikaanse zangeres, danseres en actrice. Ze werd in 2011 bekend nadat ze verschillende video’s op YouTube plaatste waarin ze zong. Met haar cover van “Otis” van Kanye West en Jay Z trok ze de aandacht van Dr. Luke, een oud-songwriter, die ervoor zorgde dat ze bij Sony Music terechtkwam. Twee jaar later, in 2013, bracht ze haar officiële debuutsingle “Becky From the Block” uit waarop een jaar later, in 2014, “Shower” volgde, wat tot op heden haar meest succesvolle release is. In datzelfde jaar was ze bovendien te zien als openingsact bij onder andere Demi Lovato en Katy Perry. Ondertussen heeft ze al verschillende samenwerkingen op haar palmares staan met bekende artiesten zoals Pitbull, Maluma, Bad Bunny en vele anderen.

In 2019 verscheen met Mala Santa een volledig Spaans album waarop we “Mayores” en “Sin Pijama” terugvinden, samenwerkingen met Bad Bunny en Natti Natasha. Vorige maand was ze nog te horen in de remix van “Latina” samen met Tyga, Maluma en Reykon en ook deze maand verrast ze ons met haar nieuwe single “No Drama” samen met Ozuna. Spaanse songteksten zijn kenmerkend voor haar en de aanstekelijke vibe die ze met zich meebrengen, is zowel hier als in haar vorige nummers terug te vinden. De muzikale sfeer laat de herfst verdwijnen en haalt voor even de zomer terug. De twee stemmen vullen elkaar goed aan en zijn een aangename combinatie om naar te luisteren. De gitaar maakt de intro alvast gezellig en wordt in het refrein vergezeld door een licht drumgeluid dat ook meteen een ritme creëert waarop stilzitten geen optie is.

Neem alvast een cocktail in de hand en geniet van een nummer dat onmiddellijk de ruimte kleurt met zuiderse toetsen. Wanneer ze nieuwe muziek zal uitbrengen, is nog niet geweten maar het goede nieuws is dat er voor volgend jaar al enkele concerts gepland staan. Meer info daarover vind je hier.

Facebook / Website / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KHEA, Julia Michaels & Becky G - "Only One" (feat. Di Genius)

Een samenwerking van formaat die niemand had zien aankomen. Dat is de nieuwe single van KHEA met Julia Michaels, Becky G en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Bunny - "Dákiti" (feat. Jhay Cortez)

Bad Bunny is een van de populairste namen in het reggaetonmilieu en geniet ondertussen ook buiten Zuid-Amerika van een groeiende populariteit. Dit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny & Tainy - "UN DIA (ONE DAY)"

Een zomer zonder festivals betekent niet meteen een zomer zonder zomerhits, want met J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny en Tainy bundelen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.