Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Samira Manners – “Hard to Love”

Begin dit jaar kwam Samira Manners met haar debuutsingle “Do it All Again” naar buiten en meteen waren we verkocht. De 19-jarige zangeres bevestigt nog maar eens het cliché dat er in Scandinavië goede muziek wordt gemaakt. Zijzelf komt uit Zweden, en dat is op de een of andere manier duidelijk hoorbaar aan haar muziek. Ze zorgt voor de gezellige sfeer die we vandaag zo hard nodig hebben, maar weet toch nog dat extra tikkeltje breekbaarheid daaraan toe te voegen. We zijn dus maar al te blij dat ze vandaag weer terug is met een tweede single. Het kind kreeg de naam “Hard to Love” en gaat over het gevoel dat je te aanwezig bent in de wereld.

De tweede single van Samira Manners werd er eentje voor bij het kampvuur op een gezellige avond. Een akoestische gitaar zet een leuke sfeer neer, terwijl de Zweedse je betovert met haar krachtige stem. Het nummer is een afwisseling tussen onzekerheden en het rechten van de rug. Zo vraagt ze zich af of het moeilijk is om van haar te houden door haar uitgesproken meningen en dergelijke, maar uiteindelijk is ze zeer tevreden met zichzelf. Een mooie betekenis en een leuk nummer, dus, zeker wanneer er tegen het einde wat achtergrondzang bijkomt. Het enige puntje van kritiek dat we kunnen geven is het plotse einde; voor de rest zijn we ervan overtuigd dat we nog veel zullen horen van Samira Manners.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 oktober 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief