Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Samira Manners – “Do It All Again”

We beginnen een beetje in herhaling te vallen als we zeggen dat Scandinavië de bakermat is van heel wat straffe artiesten. Daarvoor onze welgemeende excuses, maar we kunnen er nu eenmaal niet onderuit dat er daar steengoede muziek gemaakt wordt. Vandaag hebben we met Samira Manners een nieuw, jong talent in de aanbieding. De zangeres komt uit Zweden, is negentien jaar jong en brengt vandaag met “Do It All Again” een serieuze binnenkomer van een debuutsingle uit. Na het jarenlang nastreven van haar droom om muziek uit te brengen, is het vandaag eindelijk zover. De song komt rechtstreeks uit haar slaapkamer en dus ook recht uit het hart. Veelbelovend in elk geval!

“Do It All Again” is een perfect voorbeeld van een oase van rust, maar Samira weet er een hele eigen draai aan te geven. Het nummer komt rustig op gang met een akoestische gitaar, terwijl de jonge zangeres meteen haar prachtige stemgeluid in de kijker zet. Ze lijkt haar ziel op tafel te leggen, door te zingen over de liefde. Doorheen het nummer komen er heel wat nieuwe elementen bij. Zo zorgen synths voor een euforisch effect en geeft de percussie een licht bombastische indruk. Bombastisch in z’n intimiteit wel te verstaan, want “Do It All Again” tovert een glimlach op ons gezicht. We zijn in elk geval al onder de indruk van haar stemgeluid en de rustgevend sfeer die de jongedame weet te creëren. We zijn benieuwd hoe haar carrière zal evolueren.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Samira Manners - "Hard to Love"

Begin dit jaar kwam Samira Manners met haar debuutsingle “Do it All Again” naar buiten en meteen waren we verkocht. De 19-jarige…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.