Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Morgan – “Malaise”

Voor wie het Brusselse rapduo Le 77 al een tijdje volgt, zal Morgan zeker geen onbekende zijn. Hier en daar verzorgde hij al eens een beat voor de heren en als hun vaste dj stond hij al op podia van onder meer Dour en Couleur Café. Al een tijdje werkt Morgan Vanderghinst ook aan zijn eigen muzikaal project en dat zou deze week meteen groots starten met een optreden in de Ancienne Belgique. Door de gekende omstandigheden zal hij zijn livedebuut echter een tijdje moeten uitstellen, maar de release van zijn nieuw nummer “Malaise” kwam gelukkig niet in gedrang.

Er bestaat haast geen passender nummer om zijn situatie momenteel beter de beschrijven dan “Malaise”. Een luchtige gitaar is in de achtergrond meteen sfeerzetter, maar we zijn vooral aangedaan door de poëtische en zeer sensitieve inhoud van het nummer. Morgan brengt deze op een zeer ingetogen manier waardoor zijn gevoelvolle stem nog beter uit de verf weet te komen. De puurheid en de echtheid spat er van de eerste seconden af en maken van “Malaise” een echte parel!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 oktober 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief