Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Promis3 – “Simulated Paradise”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Dat er in België acts met ambities zijn, wisten we uiteraard al, maar toch is Promis3 het meest ambitieuze popproject dat we kennen. Het duo, bestaande uit Brent Dielen en Andras Vleminckx, bracht in 2019 hun debuut ep Like Trying to Land on a Cloud uit, waarmee ze al een behoorlijk aantal streams wisten binnen te halen. Ook internationaal krijgen ze steeds meer aandacht en zo zou het ons verbazen moest het nog lang duren voor hun elektropop over heel de wereld gedraaid wordt.

De plannen voor “Simulated Paradise” waren er al lang, maar doordat Dielen en Vleminckx de release wilden versterken door een muziekvideo, werd die even uitgesteld. De futuristische elektrodreamgeluiden van Vleminckx stralen ook op deze single heel wat karakter uit en klinken dankzij de zang van Dielen bijzonder catchy. Vooral het laatste refrein zorgt nog eens voor de juiste energieboost die voor bakken euforie zorgt. “Simulated Paradise” zal de twee ongetwijfeld (inter)nationaal nog meer op de kaart zetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief