Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Mina Okabe – “I’m Done”

Je hebt maar een kans om een debuut te maken, maar die kans grijpt de jonge zangeres Mina Okabe met beide handen. Ze werd in London geboren, maar reisde doorheen haar nog jonge leven al heel de wereld rond en verzamelde zo levenswijsheden die ze nu met de wereld zal delen. Om haar drukke levensstijl te kunnen ontvluchten, begon de jonge zangeres met het schrijven van teksten en het maken van muziek.

De in Kopenhagen residerende twintigjarige Mina Okabe lost met “I’m Done” een warme, eerste single, die als een verrassend warme herfstdag aanvoelt. Ze schreef het nummer in haar slaapkamer met een elektrische gitaar, waardoor de ruwheid nog steeds aanwezig is in deze zachte indiepop track. “I’m Done” handelt over de moeilijkheden die je soms hebt om beslissingen te nemen, maar met het nummer maakte ze beslist een zeer goede eerste indruk.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

30 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief