Instagram, Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Leah Rye – “Agrypnia”

Na haar debuutsingle “The Wire” was Leah Rye vertrokken in de muziekwereld. De vierentwintigjarige Haarlemse zangeres en songschrijfster zat niet stil en bracht ondertussen nog drie singles uit. In “YHNLM”, “All I Got” en “High” zit een dromerige, maar melancholische sfeer. Dat karakter trekt ze door in al haar nummers. Net zoals voor andere artiesten zijn het nu ongewone tijden, maar Leah besloot om toch haar nieuwe single “Agrypnia” uit te brengen.

“Agrypnia” stelt de onrust in haar hoofd voor tijdens de coronacrisis. De zangeres zingt letterlijk ‘the world is on fire’ en ze duidt hiermee op de vreemde situatie waarin we nu leven. Het nummer begint met zachte pianomelodieën die uitmonden in synthesizerklanken om de song wat kracht bij te zetten. De hoge, zachte stem van Leah Rye zorgt voor feeërieke elementen.

Om Leah Rye te steunen kan je via haar website een dromenvanger bestellen. Op die manier wil ze de kans grijpen om zoveel mogelijk muziek uit te brengen. Wij hopen alvast nog veel van haar te horen.

Facebook / Instagram

29 oktober 2020

About Author

Astrid Lekkerkerker


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief