Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chloe Bodur – “Nothing New”

Chloe Bodur is een perfectionist en laat niets aan het toeval over. De Londense zangeres is momenteel haar studies aan het afronden, maar ze heeft haar parcours al helemaal uitgestippeld. Binnenkort brengt ze haar eerste ep Panties & Loafers uit, waarmee ze haar soulvolle r&b bij een groter publiek wil krijgen. Daarvoor krijgt ze de hulp van de producer JD Reid, die al samenwerkte met onder andere Slowthai en Fatima.

“Nothing New” is een zeer speciaal nummer omdat het veel meer is dan doorsnee r&b. Er zit een psychedelisch randje aan, waardoor het zich razendsnel naar je hart wurmt en zich daar nestelt gedurende drie en een halve minuut. Het heeft iets bezwerends en sensueels, maar echt overdrijven doet Chloe Bodur nooit. “Nothing New” straalt dus in zijn soberheid, die dankzij de flamencogitaar en spartaanse drumpartij helemaal weet te betoveren.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (21 september – 27 september)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.