Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jake Bugg – “All I Need”

© CPU – Jan Van Hecke

Britrockfenomeen Jake Bugg verblijdt ons vandaag met zijn derde nieuwe single dit jaar. “All I Need” is de opvolger van het catchy “Rabbit Hole” en het ingetogen “Saviours Of The City” op. Hearts That Strain, het laatste album van de 26-jarige Brit, dateert inmiddels alweer van drie jaar geleden, maar wanneer we ons aan een nieuwe Jake Bugg-plaat mogen verwachten, is voorlopig nog een raadsel.

Bugg weet ons te vertellen dat “All I Need” gaat over een moment van voldoening en klaarheid; een gevoel dat de kop opsteekt wanneer je volledig opgaat in waar je mee bezig bent. Wel, all we need op een sombere herfstdag als deze, is dit nummer. Wij voelen immers voldoening zat bij het beluisteren van deze uiterst radiovriendelijke oorwurm. Veel gitaarwerk is er wel niet te bespeuren op de single en bijgevolg is “All I Need” niet per se een nummer met de typische oude Jake Bugg-sound.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

27 oktober 2020

About Author

Louise Thesin I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too. Thursday, I don't care about you. It's Friday, mijn Spotify Release Radar is geüpdatet!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief