Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single BENEE – “Plain” (feat. Lily Allen & Flo Milli)

De Nieuw-Zeelandse zangeres BENEE is niet voor niets een gigantische ster in haar thuisland; de twintigjarige heeft zich dankzij haar unieke popgeluid erg populair gemaakt. Nadat haar single “Supalonely” een gigantisch succes werd op TikTok, werd ze door veel muziekcritici gezien als een lichtpunt in de popindustrie. En wij kunnen daarin volgen, want de rijzende ster brengt werkelijk iets nieuws en verfrissends, waardoor ze al snel ook in de rest van de wereld arena’s zal vullen.

Op “Plain” horen we weer een stoere tiener, die zichzelf door haar melancholische gevoelens laat leiden, maar ook dat nodige sprankeltje hoop met zich meedraagt. Het Britse popicoon Lily Allen en de Amerikaanse rapster Flo Milli helpen haar bij het zoeken naar evenwicht, maar weten vooral ook in hun eigen stukje te overtuigen. “Plain” is allesbehalve smaakloos en voorziet op de juiste momenten nuances, en dat zonder in al te grote trukendozen te moeten duiken. Heerlijk down to earth en tegelijk ook zwevend in de zevende hemel.

Op vrijdag 13 november brengt BENEE haar debuutalbum HEY U X uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

27 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief