Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tanaë – “Heart Wide Open”

Foto: Perry Sugar

Eén van de populairste popzangeressen van Wallonië luistert naar de naam Tanaë en wordt daar tegenwoordig sterk gesteund door zowel tv als radio. Ook Vlaanderen zou binnenkort wel eens kunnen vallen voor de 23-jarige rijzende ster, die aanstekelijke popmuziek maakt met een lichte r&b insteek. Meer dan een jaar geleden stelde ze zich alvast voor het eerst voor met een mini album genaamd Talking To Myself, maar haar vorige single liet al blijken dat ze een nieuwe richting opgaat.

Listen” was een redelijk atypische poptrack voor de jonge zangeres, die voordien redelijk braafjes overkwam. Die lijn trekt ze niet helemaal door in haar nieuwe single “Heart Wide Open”, want daarop speelt ze veel minder met de popstructuur. Het is iets voorspelbaarder, maar toch slaagt Tanaë er in de luisteraar geboeid te houden dankzij haar warme vocals, die iets weg hebben van de Deense zangeres Mags en zelfs ook een beetje van Miley Cyrus. “Heart Wide Open” opent dus opnieuw ons hart voor de zangeres, al vonden we “Listen” toch net iets unieker overkomen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief