Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tanaë – “Heart Wide Open”

Foto: Perry Sugar

Eén van de populairste popzangeressen van Wallonië luistert naar de naam Tanaë en wordt daar tegenwoordig sterk gesteund door zowel tv als radio. Ook Vlaanderen zou binnenkort wel eens kunnen vallen voor de 23-jarige rijzende ster, die aanstekelijke popmuziek maakt met een lichte r&b insteek. Meer dan een jaar geleden stelde ze zich alvast voor het eerst voor met een mini album genaamd Talking To Myself, maar haar vorige single liet al blijken dat ze een nieuwe richting opgaat.

Listen” was een redelijk atypische poptrack voor de jonge zangeres, die voordien redelijk braafjes overkwam. Die lijn trekt ze niet helemaal door in haar nieuwe single “Heart Wide Open”, want daarop speelt ze veel minder met de popstructuur. Het is iets voorspelbaarder, maar toch slaagt Tanaë er in de luisteraar geboeid te houden dankzij haar warme vocals, die iets weg hebben van de Deense zangeres Mags en zelfs ook een beetje van Miley Cyrus. “Heart Wide Open” opent dus opnieuw ons hart voor de zangeres, al vonden we “Listen” toch net iets unieker overkomen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1385 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tanaë - "Good As Gold"

Er lijkt weer nieuw leven in de Belgische popwereld te komen sinds het gigantische succes van o.a. Angèle en Oscar & The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tanaë - "Listen"

Dat er ook heel wat interessante popartiesten in Wallonië te ontdekken zijn, durven we al eens vergeten. Toch is er één zangeres…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #16

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.