Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tanaë – “Listen”

Dat er ook heel wat interessante popartiesten in Wallonië te ontdekken zijn, durven we al eens vergeten. Toch is er één zangeres die al vaker onze aandacht wist te trekken met haar vrolijke popnummers. De Luikse Tanaë is volgens onze Franstalige collega’s een rijzende ster en stond bijgevolg al op heel wat grotere festivals. Haar acht nummers tellende mini-album Talking To Myself bracht in ieder geval al enkele hitjes naar voren en ook haar nieuwe single lijkt de juiste ingrediënten te bevatten om te scoren.

Op haar nieuwe nummer “Listen” probeert ze iets nieuws door te spelen met een ietwat atypische popstructuur. De zomerse R&B-beat en het speciale refrein trekken de aandacht, maar ook de goed uitgewerkte strofes zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt. Het heeft zelfs iets weg van SZA en NAO, wat we niet meteen hadden verwacht maar wel weten te smaken. We gaan zeker en vast nog een paar keer naar “Listen” luisteren.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief