Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cloves – “Dead”

Het gebeurt vaker dat muzikanten van overal ter wereld naar Londen trekken om er hun muzikaal verhaal verder te schrijven. Ook Kaity Dunsan, oftewel Cloves verhuisde van Australië naar de Britse hoofdstad en vond er de nodige bronnen om haar debuut One Big Nothing vorm te geven. Twee jaar later is de opvolger klaar en krijgen we na een twee jaar durende break eindelijk weer nieuwe muziek.

Cloves lijkt zichzelf muzikaal te hebben heruitgevonden, want op “Dead” neemt ze alvast afscheid van de sound van haar debuut. We horen op de nieuwe single vooral heel wat Radioheadinvloeden, dat niet toevallig haar favoriete groep is. Haar stem zoekt in vergelijking met vroeger minder de hele toonladder op en zo blijft Cloves wat in dezelfde toonaard zingen. Ondanks de plotse herbronning blijft Cloves ons overtuigen, dus we zijn benieuwd hoe ze op haar tweede album zichzelf een nieuw gelaat geeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief