banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloves – “Dead”

Het gebeurt vaker dat muzikanten van overal ter wereld naar Londen trekken om er hun muzikaal verhaal verder te schrijven. Ook Kaity Dunsan, oftewel Cloves verhuisde van Australië naar de Britse hoofdstad en vond er de nodige bronnen om haar debuut One Big Nothing vorm te geven. Twee jaar later is de opvolger klaar en krijgen we na een twee jaar durende break eindelijk weer nieuwe muziek.

Cloves lijkt zichzelf muzikaal te hebben heruitgevonden, want op “Dead” neemt ze alvast afscheid van de sound van haar debuut. We horen op de nieuwe single vooral heel wat Radioheadinvloeden, dat niet toevallig haar favoriete groep is. Haar stem zoekt in vergelijking met vroeger minder de hele toonladder op en zo blijft Cloves wat in dezelfde toonaard zingen. Ondanks de plotse herbronning blijft Cloves ons overtuigen, dus we zijn benieuwd hoe ze op haar tweede album zichzelf een nieuw gelaat geeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1418 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview CLOVES: ‘Ik zal blijven groeien en evolueren zoals een vlinder’

De Australische zangeres CLOVES had een tijdje nodig om zich muzikaal volledig te ontplooien, maar haar verhuis naar Londen inspireerde haar eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOVES - "Nightmare"

Ook CLOVES kan makkelijk meepraten over de ‘moeilijke tweede’, want na haar gesmaakte debuutalbum One Big Nothing nam ze uitgebreid de tijd om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOVES – “Manic”

De Australische zangeres CLOVES heeft een immense liefde voor popmuziek en Radiohead, iets wat ze in haar eigen muziek probeert te verenigen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.