Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JWestern – “Regret It All”

Foto: Aubrey Simpson

TikTok zorgde er niet alleen voor dat heel wat popartiesten hun doorbraak kenden, maar is tevens ook een platform dat voor een stijgende interesse van indie bij jongeren zorgt. Indie is hipper dan ooit en daar hoopt ook de debuterende JWestern van te kunnen genieten. De zanger en muzikant kwam in augustus met zijn eerste single “Call You Right Now“, waarmee hij zich voor het eerst lanceerde in de muziekwereld.

Zijn eerste single blies ons niet meteen omver, maar toch hoorden we toen al het potentieel van de opkomende artiest. Op zijn nieuwe single “Regret It All” komt zijn muzikaliteit en talent gelukkig een stukje beter naar voren en het nummer blijft steevast ook iets meer hangen. De jazz en hiphop invloeden maken de lo-fi pop van JWestern nog een stukje interessanter en zo kijken we uit naar zijn debuut-ep Just People, welk aanstaande vrijdag uitkomt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief