Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pynch – “The Whole World’s Going Crazy (For Love)”

“The Whole World’s Going Crazy (For Love)”; zo heet de allernieuwste single van Pynch. Het Londonse kwartet pakt hiermee uit met hun derde single. In 2019 brachten ze al hun debuutsingle “Disco Lights” uit via Speedy Wunderground, gevolgd met “Somebody Else” begin 2020. Ook met hun nieuwste single lijkt Pynch zich weer te profileren met dromerige indietronica. Met de catchy elektronische deuntjes en diepzinnige lyrics wordt de jonge band een plekje in de spotlight verzekerd.

In “The Whole World’s Going Crazy” wil Pynch de liefde vinden in een wereld die aan het vergaan is. Aan de hand van upbeat elektronische klanken en een warm stemgeluid van de leadzanger wordt verteld hoe dingen doen in de naam van de liefde een teken van rebellie is tegen de donkere wereld. ‘Als je de wereld niet kan veranderen, verander dan jouw eigen wereld’, klinkt het. Een trieste boodschap weliswaar, maar ook ludiek genoeg volgens Pynch om er een single over te schrijven. Ondanks de ietwat lugubere betekenis van de liedjestekst stopt Pynch het toch in een jasje van opgewekte psychydelische popgeluiden. Dat combineren ze met een repetitieve beat en strak gitaarspel. “The Whole World’s Going Crazy (For Love)” is vooral de perfecte roadtripmuziek bij zonsondergang met stof tot nadenken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yot Club - "Alive"

Yot Club is het lo-fi indieproject van Ryan Kaiser, een jonge muzikant uit Wisconsin. In januari 2019 verhuisde hij naar Mississippi om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dreamer Boy - "ARE YOU LETTING GO?" (feat. BENEE)

De Amerikaan Zach Taylor, beter bekend als Dreamer Boy, is alweer terug met nieuw muzikaal werk. Begin dit jaar bracht hij zijn…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.