Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Dolla $ign – “Be Yourself” (feat. Jhené Aiko & Mustard)

© Nabil

Alweer kunnen we genieten van een nieuwe single van Ty Dolla $ign, en deze keer doet de Amerikaanse singer-songwriter het samen met Jhené Aiko en Mustard. Grote erkenning kreeg Ty in 2010 toen hij een gastrol had op YG’s “Toot it and Boot It”, dat hij voor Def Jam Recordings meegeschreven en geproduceerd had. In 2013 ondertekende hij een platencontract bij Wiz Khalifa’s Taylor Gang Records en in november 2015 bracht hij zijn debuutalbum Free TC uit. De meeste bekendheid verwierf de man weliswaar met singles als “Paranoid“, “Or Nah” en “Blasé“.

“By Yourself” wordt gedragen door twee sterke stemmen; Ty Dolla $ign en Jhené Aiko zweven op de productie van Mustard. De track krijgt hulp van klassieker “GHETTOUT” van het duo Changing Faces uit de jaren negentig. Het begint allemaal zeer rustig en helder, maar de beat brengt meer kracht in het geheel. Het klassieke r&b-ritme blijft snel in je hoofd hangen. Doorheen de speelduur van tweeënhalve minuut brengt het tweetal een ode aan de onafhankelijkheid van vrouwen.

Ty Dolla $ign besloot om zijn nieuwe album Featuring Ty Dolla $ign te noemen en belooft dat er voor ieder wat wils op te vinden zal zijn. De release van het album staat gepland op 23 oktober. Als dit nummer een indicatie is van hoe het zal klinken, hebben we misschien nu al een klassieker in het verschiet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Q - “Today”

Afgaande op de klok van een falsetstem, had Q Steven Marsden zomaar het liefdeskind van Frank Ocean en Luther Vandross kunnen zijn….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.