Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ty Dolla $ign – “Be Yourself” (feat. Jhené Aiko & Mustard)

© Nabil

Alweer kunnen we genieten van een nieuwe single van Ty Dolla $ign, en deze keer doet de Amerikaanse singer-songwriter het samen met Jhené Aiko en Mustard. Grote erkenning kreeg Ty in 2010 toen hij een gastrol had op YG’s “Toot it and Boot It”, dat hij voor Def Jam Recordings meegeschreven en geproduceerd had. In 2013 ondertekende hij een platencontract bij Wiz Khalifa’s Taylor Gang Records en in november 2015 bracht hij zijn debuutalbum Free TC uit. De meeste bekendheid verwierf de man weliswaar met singles als “Paranoid“, “Or Nah” en “Blasé“.

“By Yourself” wordt gedragen door twee sterke stemmen; Ty Dolla $ign en Jhené Aiko zweven op de productie van Mustard. De track krijgt hulp van klassieker “GHETTOUT” van het duo Changing Faces uit de jaren negentig. Het begint allemaal zeer rustig en helder, maar de beat brengt meer kracht in het geheel. Het klassieke r&b-ritme blijft snel in je hoofd hangen. Doorheen de speelduur van tweeënhalve minuut brengt het tweetal een ode aan de onafhankelijkheid van vrouwen.

Ty Dolla $ign besloot om zijn nieuwe album Featuring Ty Dolla $ign te noemen en belooft dat er voor ieder wat wils op te vinden zal zijn. De release van het album staat gepland op 23 oktober. Als dit nummer een indicatie is van hoe het zal klinken, hebben we misschien nu al een klassieker in het verschiet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ramzi - "Onbeschrijfelijk" (feat. Freddie Konings & Zwangere Guy)

België blijft verbazen in de Nederlandse hiphopscene. Het alom bekende TopNotch maakt hoe langer hoe meer ruimte voor Vlaamse rappers. Vandaag nemen…
AlbumsRecensies

Eminem – Music to Be Murdered By – Side B (★★½): Verrassingsalbum dat niet verrast

Verrassing: Eminem dropte zonet een nieuw album. Music to Be Murdered By – Side B is een aanvulling op zijn album uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BADBADNOTGOOD & MF DOOM - "The Chocolate Conquistadors"

Veel horen we niet meer van veteraan MF DOOM, maar als de stripgeobsedeerde gemaskerde MC nog eens uit zijn (bat)cave komt, is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.