Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kelly Rowland – “Crazy”

Jarenlang stond ze aan de zijde van Beyoncé, maar eens Queen B begon te focussen op een solocarrière, nam de populariteit van Kelly Rowland af. De Amerikaanse was naast Beyoncé de enige die van de eerste tot de laatste dag deel uitmaakte van Destiny’s Child; samen waren ze te horen op onder meer “Say My Name“, “Bootylicious” en “Survivor“. Sinds 2002 heeft Kelly Rowland vier soloalbums uitgebracht, maar het is toch vooral van “Motivation” met Lil Wayne dat ze haar solosuccessen moest hebben. Wie weet komt daar dit jaar verandering in, want Miss Rowland is terug.

Na een misleidende start komt “Crazy” echt op gang met een aanstekelijke discobeat. Tijdens de strofes wordt er wat gerapt en wanneer ze verschillende keren na elkaar ‘apeshit’ zegt, kunnen we niet anders dan aan het gelijknamige nummer van Beyoncé en haar echtgenoot denken. Doordat de tekst van het refrein nogal simpel is, is het snel duidelijk dat Kelly Rowland ‘crazy in love’ is, maar meer dan dat lijkt de zangeres niet te zeggen hebben. Onder andere tijdens de outro wordt de zangeres iets sensueler waardoor het lied een extra dimensie krijgt, maar toch lijkt “Crazy” wat diepgang te missen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer op onze Spotify.

16 oktober 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief