Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Josie Man – “Grow”

Vorig jaar liet Josie Man haar zoete muziek voor het eerst op de wereld los, en ook dit jaar had ze al enkele nummers voor ons in petto. Zo vergeleken we haar op “Just Me” op tekstueel vlak met Lily Allen, terwijl de muziek ons dan weer wat deed denken aan Angèle. De bubbelgumpop heeft als doel liefde, liefheid, geluk en kippenvel te verspreiden en hoewel we nog geen kippenvel kregen van Josies muziek, straalt ze wel liefheid, geluk en liefde uit.

“Grow” begint braafjes, maar al snel komt er een uptempo beat bij waardoor het lied net iets stoerder wordt. Ondanks dat de hoge stem nog steeds zeer zacht overkomt, laat Josie Man niet over zich heen lopen. Ze zingt dat er zonder haar niets groeit en dat ze er zelf voor verantwoordelijk is tot een beter persoon uit te groeien. De boodschap ligt opnieuw in dezelfde lijn als de teksten van Lily Allen, maar toch toont de zangeres opnieuw haar eigen identiteit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

16 oktober 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief