Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Frances

11082373_621821771251774_7599097718980853605_oDit weten we over de 21-jarige Frances uit Newbury, Engeland: ze heeft een stem om u tegen te zeggen én ze bracht net haar tweede single uit. ‘Grow’ wordt de lead single van haar gelijknamige eerste EP, die we mogen verwachten midden juli. Haar piano ballad gaat over de helaasheid der liefde. Soms moet je een geliefde loslaten zodat ze zonder jou nieuwe uitdagingen kunnen aangaan. Met Coming Up For Air in het achterhoofd kunnen we er zeker van zijn dat Frances ons nog veel te bieden heeft. Ze klinkt bovendien een beetje zoals Rae Morris en Kate Bush, hieronder alvast een voorsmaakje.

Facebook
Instagram
Site

27 mei 2015

About Author

Tine Verschueren


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Frances”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief