Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Josie Man – “Just Me”

Het is nog maar van vorig jaar geleden dat Josie Man haar eerste single uitbracht en er volgde onlangs al een ep. Nu is de tweeëntwintig jarige alweer terug met nieuwe muziek! Het gaat snel voor deze artieste die met haar muziek liefde, liefheid, geluk en kippenvel wilt verspreiden. De muziek is inderdaad om vrolijk van te worden op een relaxe manier.

Net als het oudere werk, of minder nieuwe werk, van Josie Man heeft ook “Just Me” iets weg van onze Brusselse vriendin, Angèle. Josie mag dan wel in het Engels zingen, de zangeres zal wellicht bij hetzelfde publiek in de smaak vallen. Het liedje is een toffe popsong over mensen die zich anders voordien om zo populairder te zijn, maar dat is buiten Josie gerekend. Inhoudelijk doet het wat denken aan nummers van Lily Allen zoals “The Fear“. Daaraan wordt er nog eens een catchy melodie toegevoegd en zo heb je een aardig nummer met inhoud.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

19 juni 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief