Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard – “true romance”

De coronacrisis is over het algemeen geen lachertje voor de muziekindustrie, maar voor artiesten die aan de vooravond van hun grote doorbraak staan, is het extra moeilijk. Abbie Ozard is zo iemand voor wie door iedereen met een beetje invloed een grote toekomst werd voorspeld. Terecht, als je het ons vraagt, want nummers als “Crocodile Tears” en “Pink Sky (Endless Summer)” getuigden van hoge kwaliteit. Toch viel het sinds het begin van de epidemie een beetje stil. De Britse moest heel veel mooie shows annuleren en ook haar volgende ep werd uitgesteld. Sinds kort lijkt ze al dat uitstellen echter beu te zijn, want enkele maanden geleden kregen we met “TV Kween” alweer een uitstekende single op ons bord. Die wordt vandaag opgevolgd door “true romance”.

Haar nieuwste single is volgens Abbie letterlijk en figuurlijk een vervolg op “TV Kween”. Het geluid is alweer lichtjes geëvolueerd en van de koningin van de tv gaan we nu naar de ster van een Hollywoodfilm. “true romance” zorgt in elk geval wel voor dat extra tikkeltje roze op een grijze dag. Met een volle mix van gitaren, drums en bassen komt het nummer lekker uit de startblokken. Het tempo licht redelijk hoog en de Britse zelf grijpt je op een schattige manier bij de keel. De single zit heel goed in elkaar en nestelt zich bijna instant in je hoofd. Bij elke luisterbeurt valt er wel iets nieuws te ontdekken, waardoor Abbie ons weer weet te overtuigen. Het klinkt misschien allemaal niet meer zo rauw als in de begindagen, maar op “true romance” hoor je wel dat de zangeres opnieuw een grote stap in de juiste richting heeft gezet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abbie Ozard - "TV Kween"

De ster van Abbie Ozard rees afgelopen jaar aan topsnelheid. De zangeres mag zich zonder overdrijven ‘the next big thing’ van de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abbie Ozard - "Pink Sky (Endless Summer)"

In het Verenigd Koninkrijk loopt er met Abbie Ozard een geweldig jong talent rond. Muziek maken is niet eens haar professionele bezigheid,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abbie Ozard - "Crocodile Tears"

Abbie Ozard wordt door velen gezien als een van de grootste talenten uit de UK en daar sluiten wij ons graag bij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.