Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abbie Ozard – “Pink Sky (Endless Summer)”

In het Verenigd Koninkrijk loopt er met Abbie Ozard een geweldig jong talent rond. Muziek maken is niet eens haar professionele bezigheid, maar de nummers die ze maakt, weten ons keer op keer omver te blazen. Dankzij de vele festivals zou de zomer van 2020 haar grote doorbraak moeten betekenen. Nu die jammer genoeg niet zal doorgaan, zal de zangeres uit Manchester de wereld van haar kunnen moeten overtuigen met nieuwe nummers. Haar vorige single “Crocodile Tears” zit al weken vast in ons hoofd en ook de opvolger “Pink Sky (Endless Summer)” belooft een vaste waarde te worden in onze playlist.

Zomer of niet, de titel van Abbie’s nieuwste exemplaar geeft al weg dat we alsnog van het zonnetje zullen kunnen genieten. Al vanaf de eerste seconde zit de vlam in de pan dankzij het leuke gitaartje en vooral het hoge tempo. Typische Britse indie van de bovenste plank dus, met deze keer misschien wel een harder kantje. In tegenstelling tot de elektrische gitaar, klinkt de stem van de jongedame weer zeemzoet en soms zelfs een tikkeltje nonchalant. “Pink Sky (Endless Summer)” is geen ingewikkeld nummer, waardoor het al snel een oorwurm van jewelste wordt. Hoe verder de single vordert, hoe prominenter de rol van de gitaar wordt en hoe melancholischer alles in elkaar over vloeit. Onze lucht kleurde in elk geval spontaan roze van genot toen we op play drukten, en het zou ons niet verbazen als Abbie Ozard binnenkort helemaal doorbreekt bij het grote publiek.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard - "true romance"

De coronacrisis is over het algemeen geen lachertje voor de muziekindustrie, maar voor artiesten die aan de vooravond van hun grote doorbraak…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abbie Ozard - "TV Kween"

De ster van Abbie Ozard rees afgelopen jaar aan topsnelheid. De zangeres mag zich zonder overdrijven ‘the next big thing’ van de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abbie Ozard - "Crocodile Tears"

Abbie Ozard wordt door velen gezien als een van de grootste talenten uit de UK en daar sluiten wij ons graag bij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.