Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauran Hibberd – “Boy Bye”

Van alle buitenlandse bands die een winterslaapsessie bij ons deden, was Lauran Hibberd ongetwijfeld een van de meest verrassende. Met enkel haar gitaar bracht een soort van teenage pop met grunge invloeden die ons zo terug naar de jaren negentig katapulteerde. En die sound blijft ze op al haar nummers doortrekken, ook op “Boy Bye”, de nieuwe single die vandaag verscheen. Het nummer werd tijdens de lockdown opgenomen tijdens een sessie met producer Suzy Shinn (Weezer, Panic! At The Disco, Fall Out Boy, Dua Lipa). Haar invloed is alvast duidelijk te horen, want Weezer is nooit ver weg op “Boy Bye”.

Met een simpel, traag gitaartje trapt ze “Boy Bye” op gang en je voelt al dat hier ooit een explosie moet volgen. Tijdens het refrein komt die dan ook en het is er eentje geworden waarmee ze een anthem voor zichzelf schrijft. Het nummer heeft verder niet super veel om het lijf, maar het is toch catchy genoeg om heerlijk te klinken. De nineties invloeden, het speelse muzikale genre en vooral het refrein dat zich zo in je hoofd nestelt, zijn de aspecten die van “Boy Bye” een heerlijk nineties nummer maken voor deze tijden.

3680 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauran Hibberd - "Honda Civic"

Lauran Hibberd staat al terug voor de deur met nieuwe muziek. “Honda Civic” is een fanfavoriet die reeds eerder in 2023 opduikt….
InstagramLiveRecensies

All Time Low @ Trix (Club): Springlevende show met veel humor

Wat ooit begon als een groepje tieners die samen lawaai maakten in de kelder, groeide uit tot een van de bekendste poppunkgroepen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauran Hibberd - "I'm Insecure"

Lauran Hibberd mag dan nog geen enkele langspeler op haar naam hebben, ze brengt wel vrij regelmatig nieuwe muziek uit. Vorig jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.