Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart – “Denk Maar Niet Aan Morgen”

©CPU – Stijn Verbruggen

Bazart is al sinds enkele jaren de grootste Nederlandstalige band in België en dat heeft het trio te danken aan hits als “Goud“, “Chaos” en “Grip (Omarm Me)“. Ondertussen is het trio druk bezig met het maken van een derde plaat en daarvan kregen we onlangs al “Alles Of Niets” te horen. Recentelijk kwam frontman Mathieu Terryn ook met iets anders dan zijn muziek in de media en daar zit zijn favoriete lockdownactiviteit voor iets tussen. Terwijl iedereen binnen zat, toverde de zanger zijn Instagrampagina om in een verzamelplaats van de lekkerste croques en onlangs bracht hij ook een kookboek uit met zijn beste croquerecepten in.

Ondanks dat het nieuwe “Denk Maar Niet Aan Morgen” met enkele coole klanken begint, krijgen we het niet warm van de muziek. De rustige muziek gaat de hele tijd door zonder al te veel veranderingen, behalve dan dat ze wat luider en harder wordt. Op het einde heerst er een wat dreigende toon, maar de snelle zang van Terryn matcht niet helemaal met de muziek waardoor er een ietwat vreemd geheel ontstaat. De tekst op dit lied is opnieuw een typische Bazarttekst geworden: ‘Denk maar niet aan morgen. Elk eind een nieuw begin. Als we weten wat het wordt. Wat heeft het dan nog voor zin?’ De tekst is vrij te interpreteren en zo hangt er net zoals de muziek wat mysterie rond, maar in plaats van de tekst te ontcijferen denken we liever aan morgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

582 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Bazart @ Rock Werchter Zomerbar 2020: Het dak eraf!

Een klein half jaar geleden stond onze wereld even stil. Massa-evenementen werden dankzij ons favoriete virus bij wet verboden en daardoor viel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart - "Alles of Niets"

Clouseaumania werd vervangen door Bazartmania. De Belgische indiepopband laat er geen gras over groeien. Ze raapten vijf MIA’s bij elkaar, speelden in…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Bazart, Zwangere Guy en meer vervolledigen line-up Werchter Boutique 2020!

Het is gebeurd, de line-up van Werchter Boutique is sinds vandaag helemaal rond. Naast headliners Taylor Swift, Ellie Goulding en 5 Seconds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.