Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart – “Denk Maar Niet Aan Morgen”

©CPU – Stijn Verbruggen

Bazart is al sinds enkele jaren de grootste Nederlandstalige band in België en dat heeft het trio te danken aan hits als “Goud“, “Chaos” en “Grip (Omarm Me)“. Ondertussen is het trio druk bezig met het maken van een derde plaat en daarvan kregen we onlangs al “Alles Of Niets” te horen. Recentelijk kwam frontman Mathieu Terryn ook met iets anders dan zijn muziek in de media en daar zit zijn favoriete lockdownactiviteit voor iets tussen. Terwijl iedereen binnen zat, toverde de zanger zijn Instagrampagina om in een verzamelplaats van de lekkerste croques en onlangs bracht hij ook een kookboek uit met zijn beste croquerecepten in.

Ondanks dat het nieuwe “Denk Maar Niet Aan Morgen” met enkele coole klanken begint, krijgen we het niet warm van de muziek. De rustige muziek gaat de hele tijd door zonder al te veel veranderingen, behalve dan dat ze wat luider en harder wordt. Op het einde heerst er een wat dreigende toon, maar de snelle zang van Terryn matcht niet helemaal met de muziek waardoor er een ietwat vreemd geheel ontstaat. De tekst op dit lied is opnieuw een typische Bazarttekst geworden: ‘Denk maar niet aan morgen. Elk eind een nieuw begin. Als we weten wat het wordt. Wat heeft het dan nog voor zin?’ De tekst is vrij te interpreteren en zo hangt er net zoals de muziek wat mysterie rond, maar in plaats van de tekst te ontcijferen denken we liever aan morgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

682 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bazart - Onderweg (★★★): Bazart, maar een tikkeltje anders

Zienderogen nam de populariteit van Bazart toe in 2015 na de release van hun tweede single, “Goud”. Het lied is intussen meer…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

Interview Bazart: 'Stilstaan is achteruit gaan'

‘Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’. Een zin die we de afgelopen jaren door gigantische mensenmassa’s hoorden meebrullen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart - "Anders"

De fans van Bazart zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een nieuw album van de groep. Mathieu Terryn, Simon Nuytten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.