Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bazart – “Alles of Niets”

©CPU – Stijn Verbruggen

Clouseaumania werd vervangen door Bazartmania. De Belgische indiepopband laat er geen gras over groeien. Ze raapten vijf MIA’s bij elkaar, speelden in het Sportpaleis, en brachten al twee succesvolle albums uit. Momenteel zijn ze volop bezig aan de derde, en om de fans een beetje zoet te houden in deze tijden, lossen ze daaruit alvast een eerste single: “Alles of Niets”.

“Alles of Niets” is met zijn intieme en trage karakter de tegenpool van Bazarts vorige hit “Maanlicht”, maar daarom zeker niet minderwaardig. De song bezit voor zijn volledige duur een rustige beat. Zelfs tijdens het refrein breekt er geen hel los, wat zorgt voor een unieke aard. De single representeert perfect de twijfel die deze ongewone tijden kenmerkt. Het is een ode aan foute keuzes maken, een verhaal over balanceren op de rand, waarin het dilemma tussen loslaten of doorgaan centraal staat. Wij zijn alvast heel benieuwd welke hitlijsten Bazart met “Alles of Niets” zal aanvoeren.

Op 20 juni zou Bazart stralen op Werchter Boutique, maar zoals ze het zelf zouden zeggen: “Niets Is Zeker”.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Astrid Lekkerkerker


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief