Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Priya Ragu – “Good Love 2.0”

Je debuutsingle uitbrengen en daarmee meteen op de soundtrack van een van de meestgespeelde videogames ooit komen; het is iets dat de Indiaas-Zwitserse Priya Ragu meemaakte. Vanaf volgende week is haar eerste nummer “Good Love 2.0” te horen op FIFA21 en dat betekent dan ook een serieus duwtje in de rug van de beginnende artieste. Plots katapulteerden grote namen zoals BBC Radio 1 en Rolling Stone haar tot ‘the next big thing’ en uit het niets rust er nu veel druk op haar schouders. Gelukkig laat Priya het niet aan haar hart komen. Met een leuke mix van pop, r&b en vooral veel vrolijkheid, legt ze met “Good Love 2.0” de eerste steen van een mooie carrière.

De combinatie van genres die Priya maakt, klinkt misschien niet zo vernieuwend, maar de zangeres geeft er toch een leuke wending aan. Een donkere beat en baslijn zorgen voor een soort mysterieuze sfeer, maar de jongedame zelf geeft daar een vrolijke draai aan. Priya doet iets tussen rappen en zingen en weet je daardoor helemaal rond haar vinger te winden. “Good Love 2.0” klinkt erg meeslepend, zeker omdat er telkens wel iets nieuws te ontdekken valt. Tegen het einde zet de zangeres haar Indiase roots nog eens in de schijnwerpers door er wat exotische percussie en gezangen tegenaan te gooien. Een geslaagd debuut dus, waardoor ook wij nu vol verwachting uitkijken naar wat Priya Ragu nog allemaal te bieden heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1351 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
InstagramLiveRecensies

Jungle @ Vorst Nationaal: De dansvloer in een vingerknip geopend

Sinds de release van derde langspeler Loving In Stereo vorige zomer moesten de fans van Jungle het nodige geduld opbrengen om de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Priya Ragu - "Illuminous"

Priya Ragu behoorde dit jaar tot de selectie van BBC Sound of 2022, wellicht een van de meest spraakmakende lijstjes voor opkomend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.