Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels – “Lie Like This”

Drie jaar geleden stuurde Julia Michaels haar “Issues” de wereld in. Het was een rauwe, eerlijke ode aan imperfecte liefde. Hoewel het de eerste single was onder haar eigen naam, was ze geen nieuweling in het muzieklandschap. Michaels schreef onder andere monsterhit “Sorry” voor Justin Bieber, ”Good for you” voor haar studio buddy Selena Gomez en “All in My Head (Flex)” voor Fifth Harmony. In juli 2017 kwam haar album Nervous System uit, waarop “Issues” als single schitterde, samen met “Worst in me” en “Uh-huh”. Twee jaar later mochten we genieten van haar ep Inner Monologue Part 1 waarbij ze met Niall Horan in de pen kroop voor “What a Time” en met Selena Gomez “Anxiety” schreef. Ze brak haar innerlijke muren af en maakte van de gebroken bakstenen en wondermooi huis.

In haar nieuwe single “Lie Like This” laat Julia de bloemen vanop Nervous system verwelken. Ze evolueerde van een kwetsbaar frivool meisje naar een ruige vrouw met bakken zelfvertrouwen. Dat wil echter niet zeggen dat haar issues allemaal opgelost zijn. Doorheen haar muziekcarrière is ze niet bang om de mindere kanten van het leven te laten zien. Julia Michaels had altijd al zelfvertrouwen, maar nu heeft ze de sleutel van de schatkist gevonden.

Het nummer is een pingponggesprek met een brutaal kantje. Michaels speelt met sensuele wispelturigheid en dat is ook te merken in de video. De beelden en tekst zijn korrelig en vaag, en rode tinten primeren. Het doet denken aan een wazige avond op een feestje waar iedereen de remmen loslaat en dan de dag erna alle vuiligheid mag opkuisen. Julia Michaels gaat net niet over de schreef, maar kleurt toch stevig buiten de lijntjes.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jade Bird - "Open Up the Heavens"

Jade Bird, de jonge Britse met haar gitaar en aanstekelijke lach, lijkt goed op weg naar haar tweede langspeler. In de afgelopen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Russ - "Misunderstood"

Na jarenlang mixtapes en ep’s uitbrengen, vond Russ eindelijk internationaal succes in 2017 met zijn album There’s Really A Wolf. Ondertussen heeft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 24KGoldn - "3, 2, 1"

24KGoldn is een relatief nieuwe naam in de muziekwereld. Hij brak in 2019 door met zijn hit “Valentino” en dropte eind dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.