Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wallows – Virtual Aerobics

Wallows

Wallows verovert steeds meer de harten van indierockliefhebbers. Alhoewel de band in staat is steengoede nummers te produceren, komt de faam vermoedelijk ook door de frontman. Dylan Minnette staat onder andere bekend voor zijn rol als Clay Jensen in de Netflix-serie 13 Reasons Why. Op 23 oktober brengt de band uit Los Angelus hun ep Remote uit, een jaar naar het succes van hun debuutalbum Nothing Happens. De ep werd geïntroduceerd aan de hand van de vorige single “Nobody Gets Me (Like You)“, en wordt nu uitgebreid met een nieuw nummer “Virtual Aerobics”.

Het experimentele begin van “Virtual Aerobics” doet denken aan een Game Boy uit de jaren 90, wat misschien wel de naam van de opkomende ep Remote verklaart. Wanneer de gitaar invalt, komt het lied op gang. Dylan, de zanger, maakte duidelijk dat dit zijn favoriet Wallows nummer is, en de aanstekelijke chorus doet ons zijn keuze begrijpen. De combinatie van indierock met de nieuwe klank is verfrissend. Het is duidelijk welke kant Wallows op gaat met Remote. Het nummer is kort, maar krachtig. Hopelijk behouden ze dit enthousiasme op de rest van de ep.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Wallows @ Ancienne Belgique (AB): Hysterie in de woonkamer

Wallows zal voor altijd de band blijven die zijn bekendheid deels te danken heeft aan de roem van Dylan Minnette. Zijn rol…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rock Eupora - Pick At The Scab (★★★½): Oude wonden, nieuwe vondsten

Rock Eupora, dat is eigenlijk gewoon de dertigjarige Amerikaan Clayton Waller die in zijn eentje fuzzy indierock schrijft, opneemt en uitbrengt. Sinds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.