Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma – “Kill Me”

Het was anderhalf jaar geleden dat we nog iets hoorden van de Britse indiepopgroep Sundara Karma. Oscar Pollock, de zanger van de band, heeft naar eigen zeggen een donker jaar achter de rug en had even nood aan een break. Vandaag laat hij weten dat hij er terug helemaal bovenop is en krijgen we hun nieuwste nummer “Kill Me” te horen.

“Kill Me” is een typisch Sundara Karma-nummer waar menig fan (ondanks het ietwat zagerige refrein) tevreden mee zal zijn na deze periode van radiostilte. De intro klinkt meteen veelbelovend en de stem van Oscar Pollock is nog steeds even bijzonder. Het nummer voelt met momenten een beetje U2-achtig aan en hoewel de sfeer vrolijk en opgewekt is, maakt de tekst duidelijk dat Pollock dit jaar serieus met zijn zelfvertrouwen geworsteld heeft. Hij noemt “Kill Me” zelfs het meest autobiografische nummer dat hij ooit heeft geschreven.

Later dit jaar brengt Sundara Karma een ep uit, maar een exacte datum is nog niet bekend. Ze verklappen ons wel al dat “Kill Me” hierop het meest gitaargedreven nummer zal zijn. Wij zijn alvast benieuwd.

FacebookInstagramWebsite

 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma - "Wishing Well"

Bands met een geheel eigen sound gaan of de geschiedenisboeken in, of verdwijnen in de niche waarin ze de absolute top vormen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma - "Baby Blue"

Het blijft ons verbazen dat een band als Sundara Karma nog steeds niet groot is doorgebroken. Dat ze wel over het materiaal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma – “Godsend”

Sundara Karma is altijd een band geweest van het grote potentieel. Zo waren er al twee albums van de groep met Youth…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.