banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Millie Turner – “Eye of the Storm”

Millie Turner verrast ons alweer met een gloednieuwe single. Nog maar pas van de schoolbanken en toch is deze Britse al op weg om een groot succes te worden in de muziekwereld. Vorig jaar bracht ze haar album Hide+Seek uit waar we haar singles “January”, “Ride This Train” en “Swimming Pool” op terugvinden. Eerder dit jaar was ze in maart te zien in de Ancienne Belgique als voorprogramma van de Zweedse singer-songwriter Tove Lo en releasete ze ook nog eens haar single “Jungle”.

Dat deze Britse jongedame haar gevoelens via haar muziek naar buiten probeert te brengen, is ondertussen geen geheim meer en dat vinden we ook terug in haar nieuwe single. Hoewel ze nog maar aantal jaar actief is, hoeft ze met haar “Eye of the Storm” geen moeite te doen om je mee te nemen in haar sfeer. Met haar krachtige, maar toch zachte stem brengt ze evenwicht in klank en instrument. Richting het refrein, dat al snel in je hoofd blijft ronddwalen, voelen we de spanning opkomen wanneer meerdere instrumenten van zich laten horen. Van een volgende single of album is nog geen sprake, maar daar zullen niet zo lang meer op moeten wachten.

Gun jezelf pauze, ga liggen in een veld vol bloemen of eender waar en geniet vooral van de komende vier minuten en een refrein dat zich al snel in je hoofd zal nestelen.

Facebook / Instagram / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I - "Wait For You"

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.