Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jade – “In The Breeze”

Jade is niet alleen een groene steen die geluk en rijkdom aantrekt, maar ook de naam van vele meisjes waaronder de tweeëntwintig jarige Jade die opgroeide in Hong Kong. Daar leefde ze met haar mama, die zelf half Amerikaans en half Haïtiaans is, en haar Belgische vader. Over de grenzen heen ontwikkelde ze een passie voor muziek die klinkt als een schilderij en geluiden die aanvoelen als kleuren. De afgelopen jaren bracht ze tijd door in New York City, Japan, Berlijn en Brussel, waar ze ondertussen vertoeft. Jade schreef en producete haar nieuwe single “In The Breeze” zelf en dat is iets dat ze niet deed bij “Don’t“, haar vorige single die al uit 2017 dateert. Om die reden veranderde ze haar artiestennaam van Jade Jones naar gewoon Jade.

Jade volgde haar hart en maakte van dit lied eentje dat een landschap schildert. Doorheen het nummer groeit de wereld rondom haar stem langzaamaan. In het begin is “In The Breeze” zeer ingetogen en voelt het zelfs wat breekbaar aan, terwijl ze er op het einde standvastig staat. Als een bloem bloeit “In The Breeze” open. Van muziek als die van Jade worden wij gelukkig en zo kan er gesteld worden dat België alweer een muzikaal talent rijker is. De overeenkomsten met de gelijknamige steen gaan dus verder dan alleen de naam.

Instagram / Site

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

914 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jade - "Lately"

Wie in 2018 naar het VTM-programma The Voice Kids keek, kan zich de jonge Jade De Rijcke zeker nog herinneren. Ze won de talentenshow…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beffroi - "95-96" (feat. Dvtch Norris)

BEFFROI is momenteel goed op weg om helemaal door te breken. Nadat ze in 2015 hun eerste single “Swim” via Kitsuné’s Hot Stream…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BEFFROI - "Jade"

België groeide de laatste jaren uit tot een echt electropopland. Het Belgische electroduo BEFFROI, ontstaan in 2015, kon met hun eerste single…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.