Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single mallrat – “Rockstar”

Australië heeft met mallrat een serieus te nemen popster, die alles behalve een typische popact is. De 21-jarige weet zich zo te onderscheiden van haar collega’s en behoort langzaamaan tot de toppers van haar thuisland. Haar drie ep’s wisten al behoorlijk wat hits naar voren te schuiven, maar op een debuut is het nog steeds wachten. Tot nu toe, want haar nieuwe single zou misschien de eerste single van een eventueel album kunnen worden.

Op “Rockstar” laat mallrat zich nog eens van haar heerlijk melancholische kant horen. De gitaarlijnen en drumpartijen maken het geheel best weemoedig, maar het is vooral haar zang en de tekst die voor de juiste sfeer zorgen en het nog een tikkeltje interessanter maken. Vooral naar het einde toe wordt het nummer nog eens wat ruiger en botsen de overstuurde gitaren met de zachte melodie die aan de basis ligt. “Rockstar” is een heerlijk nummer van een rijzende ster.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief