Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mei River – “Blue”

Het Scandinavische wonderkind Mei River verwelkomt de herfst met een gloednieuw nummer. De Zweed was een paar maanden geleden nog een nobele onbekende, maar met zijn eerste ep Tall Trees That Never Fell kwam daar deze zomer verandering in. Nummers als “Peter Parker” en “Her” stevenen af op een miljoen streams en zo ging zijn naam al snel de ronde. Vooral in Duitsland doet Frederik Erikson het goed, waar hij gemakkelijk de weg vindt naar radiozenders en grote afspeellijsten op Spotify. Nu de herfst officieel in het land is, krijgen we van Mei River het toepasselijke en gloednieuwe nummer “Blue” te horen.

Toen hij zeventien was, woonde Mei een jaartje op zijn eentje in een klein dorp ergens in de VS. Dat gevoel van eenzaamheid probeerde hij te katalyseren in het nummer “Blue”. Een dromerige en melancholische gitaarlijn neemt ons meteen op sleeptouw en geeft ons snel een knus gevoel. Mei River heeft ook een zeer speciale stemkleur, die op “Blue” heel weemoedig en getekend overkomt. De instrumentatie op “Blue” werd daarnaast redelijk puur en sober gehouden met naast de gitaar enkel nog een ondersteunende percussie tijdens het refrein. “Blue” is een zeer fijne single geworden die perfect in de herfstsfeer past!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 september 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief