Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Strange Bones & Bob Vylan – “Menace”

Strange Bones uit Blackpool begint aan een nieuw hoofdstuk. Het viertal bouwde de afgelopen jaren een serieuze reputatie op met hun bombastische punkrocksound met drum and bass-invloeden. Vooral live imponeren ze vriend en vijand met een energieke en overrompelende show die zijn gelijke niet kent. Een debuutplaat kwam er na al die jaren nog niet van, maar daar zal weldra verandering in komen. Strange Bones sloot zich recent namelijk aan bij het gloednieuwe label FRKST (onderdeel van het grote Columbia Records en opgericht door Johnny Stevens van Highly Suspect) en bracht daar deze week een eerste single op uit.

“Menace” is hun eerste samenwerking met de Britse afropunkers Bob Vylan en meteen eentje die voor heel wat dynamiet en explosiviteit zorgt. De twee bands spelen het luid en maken daarvoor voornamelijk gebruik van snoeiharde gitaren en massieve drum and bass-beats. Op de stem van Strange Bones-frontzanger Bobby Bentham werd heel veel distortion gebruikt, zodat de vocalen nog harder binnen drammen, terwijl Bob Vylan het gewoon lekker ruw en rechttoe rechtaan houdt. Het nummer wordt met de minuut harder met pittige breakdowns die voor heel wat chaos zullen zorgen bij live optredens. “Menace” is zeker niets voor gevoelige oren!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 september 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief