Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dorian Electra & Rebecca Black – “Edgelord”

De meest onverwachte samenwerking van het jaar? Daar kunnen Dorian Electra en Rebecca Black voor tekenen. Hen is wellicht een van de meest spraakmakende popsterren ter wereld dankzij futuristische producties en zij ging met haar nummer “Friday” een kleine negen jaar geleden viraal. Samen werkten ze aan een nummer ter gelegenheid van het tweede album van Dorian Electra, dat op 16 oktober uitkomt.

Op het eerste zicht lijkt dit dus een heel vreemde combinatie, maar toch is “Edgelord” een meer dan leuke samenwerking. We krijgen weer oorverdovende instrumentals en ook de vocale productie van Dorian Electra weet opnieuw aardig de aandacht te trekken, maar het is vooral de passage van Rebecca Black die het geheel wat meer balans geeft. Het overdonderende geheel mag er zeker wezen.

Dorian Electra brengt op 16 oktober het album My Agenda uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief