Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alison Wonderland – “Bad Things”

Is er een verhaal zo mooi als dat waarin Alice Wonderland ontdekt nadat ze een konijn met een klokje volgde? Allicht niet en gezien haar artiestennaam denken we dat de Australische Alison Wonderland daar ook mee akkoord gaat. In 2015 bracht de dj die intussen in de VS woont een eerste album uit en drie jaar later volgde de tweede langspeler. Volgend jaar zou er een nieuw album verschijnen en daarvan is “Bad Things” de eerste single.

Ondanks dat het nieuwe nummer vrij rustig begint, is ook “Bad Things” zeker en vast een single waarop je kan losgaan tijdens de betere dj-set. De refreinen worden telkens gezongen over wat ambient muziek, maar tussenin barst het keer op keer los. Naast een lekkere beat en wat futuristische geluiden valt ook de tekst ons op. ‘Don’t fall in love with the bad things’ klinkt het uit iemands mond die in het verleden meer dan eens het belang van mentale gezondheid besprak. “Bad Things” is een nummer waarin contrasten worden opgezocht en op een natuurlijke manier worden die tegenover elkaar gezet.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief