Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mustafa – “Air Forces”

Een naam die je in de toekomst ongetwijfeld heel vaak zult zien passeren is die van Mustafa. De uit Toronto komende poëet vergaarde voor het eerst wereldwijde aandacht met zijn kortfilm Remember Me, Toronto waarin onder meer Drake getuigt over het wapengeweld in Toronto. Met zijn debuutsingle “Stay Alive” kwam de Canadees met Sudanese roots in maart meteen door de grote poort naar binnen. Het nummer werd een instant succes en maakte van hem een van de grootste muzikale beloftes uit Noord-Amerika. Op de follow-up “Air Forces” moesten we een kleine zes maanden wachten, maar dat was het helemaal waard! Mustafa werkte voor “Air Forces” samen met onder meer Frank Dukes (producer van onder meer The Weeknd, Taylor Swift en Post Malone) en Jamie xx.

“Air Forces” is op veel vlakken een echte parel. De productie van het nummer, waarin onder meer traditionele Sudanese gezangen werden gesampled, heeft een puurheid en een eerlijkheid zoals we ze dit jaar nog niet hebben gehoord. Daarnaast heb je dan de zeer bijzondere stemkleur van de Canadees die je meteen in je hart sluit en geboeid naar kunt luisteren. Ook tekstueel zit “Air Forces” ijzersterk in elkaar en hoor je meteen de poëtische achtergrond van Mustafa. In zijn geheel weet Mustafa op “Air Forces” vanaf de eerste noten te beklijven. Zonder meer een van de grootste ontdekkingen van 2020!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 september 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief