Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lupa J – “Supermarket Riots”

Fans van Lorde, Grimes en Caroline Polacheck hebben weer een artiest om in de gaten te houden met de Australische Lupa J. De artiest werkte tijdens de quarantaine ijverig aan een minialbum, dat in november zal verschijnen en de gevoelens die de muzikant had tijdens de afgelopen maanden samenvat. Quarantaine had heel wat minpunten, maar was overduidelijk ook voor heel wat artiesten een inspiratiebron.

We hebben de beelden van de lege winkelrekken in de supermarkten allemaal gezien toen duizenden mensen hun paniekaankopen deden net voor de lockdown van start ging. Ook Lupa zag de beelden en verwoordde de perplexiteit waarmee die achterbleef in de single “Supermarket Riots”. Muzikaal klinkt het zoals we dat van andere futuristische popacts gewend zijn, maar het is de vocale productie die het allemaal nog wat spannender maakt. Ook de instrumentatie is uiterst modern met dank aan heel wat tempowissels, die spanning in de boel houden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

23 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief