Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lupa J – “This Suburb”

Lupa J mag dan wel aan de andere kant van de wereld wonen, toch weet haar muziek ons toch te bereiken, en hoe. Lupa is een opkomende popster uit Australië en werkte tijdens de lockdown ijverig aan een eerste album, welk eindelijk een naam en datum gekregen heeft. To Breathe Underwater verschijnt op 13 november en is gebaseerd op de tekortkomingen die ervaren worden in relaties. Die zelfreflectie vormt dus de leidraad in het eerste grote body of work van een interessante muzikale verschijning.

“This Suburb” is eens te meer een zeer sfeervol nummer, waarop niets tekort lijkt te komen. Lupa J stelt zich sterk op en dobbert met een interessante sfeeropbouw je gehoorkanaal binnen. Uiteindelijk breekt het nummer in zijn laatste kwart open, waardoor Lupa J muzikaal werkelijk open bloeit en zich van de mooiste kant laat zien. De grootsheid van de sound trotseert de kwetsbaarheid van de zanglijnen, en dat maakt dit toch bijzonder mooi.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1338 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lupa J - "Supermarket Riots"

Fans van Lorde, Grimes en Caroline Polacheck hebben weer een artiest om in de gaten te houden met de Australische Lupa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.