Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saba – “Something in the Water” / “Mrs. Whoever”

Na een lange tijd komt Saba terug met twee songs: “Mrs. Whoever” en “Something in the Water” samen met Denzel Curry. Sinds de release van You Can’t Sit With Us van Pivot Gang, de muziekgroep waar Saba deel van is, bracht hij geen eigen muziek meer uit. Saba was alleen maar te vinden als feature op het nummer “Häagen Dazs” als deel van de nieuwe groep Ghetto Sage samen met Noname en Smino.

Fans waren dan ook verrast toen de rapper uit Chicago op 15 september een serie van cryptische posts had verstuurd op Twitter, waaronder een tweet met een telefoon en bijschrift: ‘Crack the code’. Fans die klikten op de telefoon werden geleid naar een website waar er een code kon ingevoerd worden op een telefoon. Toen de code gevonden werd, bleek dit de postcode te zijn van Chicago, de geboorteplaats van Saba. Wie deze code invoerde werd beloond met een snippet van “Mrs. Whoever”. Uiteindelijk bracht Saba op 17 september twee nieuwe nummers uit.

“Mrs. Whoever” is een kalm nummer. Saba rapt snel op de zachte melodie terwijl hij rond een bloementuin wandelt met een walkman. Het lied gaat vooral over de evolutie van zijn bekendheid en hoe hij zichzelf ziet als één van de beste artiesten in recente jaren. Halverwege de videoclip vindt Saba de rode telefoon die hij op Twitter had geplaatst. Verder in het lied rapt Saba over hoe een oude vlam haar gedrag tegenover hem veranderde nadat hij bekend werd. Fans van Saba zullen direct merken dat dit nummer in typische Saba stijl is. Het is dan ook zeker iets wat het wachten waard was.

“There Is Something in the Water” is meer een dansnummer met Denzel Curry die in de tweede verse opduikt. Fans van Denzel zullen merken dat hij rustiger en met meer melodie rapt, een stijl die hij in het verleden nog niet veel heeft laten zien. Je ziet dat beide artiesten veel plezier hadden met dit nummer. De single gaat over hoe artiesten blind zijn geworden door het geld en de bekendheid die dat met zich meeneemt. Volgers van Saba en Denzel waren enorm tevreden met dit nummer en hopen nog veel samenwerkingen te zien van de artiesten.

Facebook / Instagram / Site

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "BLOOD ON MY NIKEZ" (feat. Juicy J)

Denzel Curry is niet op zijn mond gevallen, maar als arrogant kan je hem moeilijk bestempelen. De Amerikaanse artiest durft op Twitter…
LiveRecensies

Dour 2023 (Festivaldag 5): Buitenaardse vibes

Met het einde van Dour kunnen we intussen ook reeds vaarwel zeggen aan de eerste helft van de huidige festivalzomer. De volgende…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 2): Dag van het daverende asfalt

De sfeervolle omgeving van Rotterdam Ahoy wordt al voor het middaguur weer gevuld met een menigte van hiphopliefhebbers, klaar voor de tweede…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.