Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lee Bowie – “Stuck In The Middle”

Het Zweedse duo Lee Bowie geeft in hun muziek een geheel eigen draai aan popmuziek en brengen zo nieuw leven in de brouwerij. Hun eerste album we come in peace werd door velen over het hoofd gezien hoewel het toont dat ze een aardig pop pareltje kunnen scheppen. Dit jaar kregen we al een handvol losse singles, waaronder “Break“, “Save” en “Lucky Fool“. Telkens willen de Zweden zich verder in de kijker wil zetten en dat begint bij ons in ieder geval te lukken.

“Stuck In The Middle” is een zeer fijne, catchy popsingle die we in de toekomst zeker nog wat vaker gaan opzetten. Een zachte gitaarlijn verzorgd het geheel van extra karakter en ook de piano biedt een meerwaarde op dit zeer dynamische popnummer. Uiteraard mogen de buitenaardse geluidseffecten niet ontbreken en deze tillen het nummer nog eens een niveau hoger. “Stuck In The Middle” is een kanjer van een nummer, waar popfans hopelijk snel laaiend enthousiast over worden. We zijn alvast benieuwd naar wat Lee Bowie nog gaat uitspoken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief