Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lee Bowie – “Break”

In onze dagelijkse Winterslaapsessies geven we naast Belgische acts, ook graag internationale bands de kans om zichzelf aan een Belgisch publiek voor te stellen. Het Zweedse duo Lee Bowie ontdekten we enkele maanden terug en nodigden we dan ook uit om een sessie te spelen. Met hun futuristische maskers en hun uitdagende pop maakten ze in ieder geval een goede indruk en zo keken we al een tijdje uit naar een nieuwe release. Die kwam er dan vandaag.

Op “Break” gunnen ze je geen enkel moment rust, want de groove van het nummer zit zo aanstekelijk in elkaar dat je haast niet kan stilzitten. Lee Bowie weet op het nummer weer een nieuwe insteek binnen hun sound te vinden en laten zo zien dat ze absoluut geen onetrick pony’s zijn. “Break” is dus het beste bewijs dat het gemaskerde duo van aanpakken weet en dat ze met hun vernieuwende popsound nog verder zullen groeien.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief