Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lee Bowie – “Save”

Maskers zijn momenteel gezien de omstandigheden een zeer belangrijk onderdeel van ons openbare leven, maar het Zweedse duo Lee Bowie pronkte al voor het coronavirus met hun modieuze mondmaskers. Veel is niet geweten over dit muzikale project, maar dat ze vorig jaar hun ontzettend onderschat debuutalbum we come in peace hebben gelost weten we met zekerheid. Het mysterie rond Lee Bowie maakt het hele gebeuren bovendien nog een tikkeltje spannender.

Buitenaardse wezens schuilen niet achter Lee Bowie, maar toch halen ze heel wat inspiratie uit het heelal. Op hun nieuwe single “Save” krijgen we zeer subtiele elektronische geluidjes, die de gangbare popstructuur wat gepeperder laat overkomen. Ook al hebben we het duo al meer uitdagende muziek horen maken, zijn we toch fan van hetgeen ze met “Save” nu afleveren.

Facebook / Instagram 

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

26 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief