Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sunflower Bean – “Moment in the Sun”

Andy De Luca / Sarah Eisman

Ruim een jaar na de ep King of the Dudes laat Sunflower Bean opnieuw van zich horen met het vrolijke “Moment in the Sun”. De invloed van The Velvet Underground en Black Sabbath die op hun eerste nummers nog te horen was, is hier ver te zoeken, maar het trio uit New York lijkt zich goed te voelen bij hun transformatie van rock- tot indiepopband.

‘Beseffen dat wat echt belangrijk is in het leven de mensen zijn met wie je het doorbrengt, dáár gaat “Moment In The Sun” over.’ De band doet er ook alles aan om die euforische boodschap in muziek om te zetten: energieke synths geven het nummer een elektronische toets, maar maken het ook erg aanstekelijk. Sunflower Bean tekent voor een opgewekte terugkeer. Hun sound ligt wel erg veraf van de muziek die de band in hun prille begindagen maakte, maar wie kan dat eigenlijk iets schelen?

Facebook / Instagram/ Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 september 2020

About Author

Matilde Meertens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief