Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Olivia O’Brien – “NOW”

Als zestienjarige bracht Olivia O’Brien het nummer “i hate u, i love u” uit met een gastbijdrage van zanger Gnash. Het nummer werd een succes, waardoor ze een platencontract te pakken kreeg. Sindsdien gaat het alleen maar opwaarts voor de Amerikaanse zangeres. Een jaar na haar hit kwam de ep It’s Not That Deep, waar haar talent meteen op duidelijk werd. Ondertussen is Olivia’s debuutalbum Was It Even Real? op de wereld gezet en wacht de twintigjarige nog een mooie carrière. Haar Amerikaanse tour werd in maart uitgesteld, maar gelukkig trok ze naar de studio en creëerde ze een nieuw nummer, “NOW”.

Op “NOW” neemt Olivia geen blad voor de mond. Het bijzonder catchy popnummer maakt het moeilijk om stil te blijven zitten. Olivia heeft de kunst om elke tekst toepasselijk te laten aanvoelen, en ook hier lukt haar dat weer. Ze zingt zonder filter over een misgelopen relatie en laat het erg optimistisch aanvoelen. De bas doorheen “NOW” geeft het nummer nog een extra duwtje in de juiste richting. Het blijkt een succesformule van de zangeres te zijn. Ze zou hiermee wel eens weer een hit te pakken kunnen hebben.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

110 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Panic! at the Disco – Viva Las Vengeance (★★½): Panic! in het theater

Zoals bijna iedereen weet, begon Panic! at the Disco ooit als een emopopgroep. Intussen werden de skinny jeans en gestijld haar al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.