Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Olivia O’Brien – “NOW”

Als zestienjarige bracht Olivia O’Brien het nummer “i hate u, i love u” uit met een gastbijdrage van zanger Gnash. Het nummer werd een succes, waardoor ze een platencontract te pakken kreeg. Sindsdien gaat het alleen maar opwaarts voor de Amerikaanse zangeres. Een jaar na haar hit kwam de ep It’s Not That Deep, waar haar talent meteen op duidelijk werd. Ondertussen is Olivia’s debuutalbum Was It Even Real? op de wereld gezet en wacht de twintigjarige nog een mooie carrière. Haar Amerikaanse tour werd in maart uitgesteld, maar gelukkig trok ze naar de studio en creëerde ze een nieuw nummer, “NOW”.

Op “NOW” neemt Olivia geen blad voor de mond. Het bijzonder catchy popnummer maakt het moeilijk om stil te blijven zitten. Olivia heeft de kunst om elke tekst toepasselijk te laten aanvoelen, en ook hier lukt haar dat weer. Ze zingt zonder filter over een misgelopen relatie en laat het erg optimistisch aanvoelen. De bas doorheen “NOW” geeft het nummer nog een extra duwtje in de juiste richting. Het blijkt een succesformule van de zangeres te zijn. Ze zou hiermee wel eens weer een hit te pakken kunnen hebben.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Inge Lamboo - "Easy"

Inge Lamboo is een Nederlandse muzikante die voornamelijk bekend is van TikTok. Daar ging ze een aantal keer viraal met Engelstalige covers…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia O'Brien - "Bandaid On A Bullet Hole"

Enkele weken geleden ontstond er paniek bij de fans van Olivia O’Brien: de zangeres had haar Instagram leeggemaakt. Ondertussen heeft ze duidelijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.