Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Olivia O’Brien – “NOW”

Als zestienjarige bracht Olivia O’Brien het nummer “i hate u, i love u” uit met een gastbijdrage van zanger Gnash. Het nummer werd een succes, waardoor ze een platencontract te pakken kreeg. Sindsdien gaat het alleen maar opwaarts voor de Amerikaanse zangeres. Een jaar na haar hit kwam de ep It’s Not That Deep, waar haar talent meteen op duidelijk werd. Ondertussen is Olivia’s debuutalbum Was It Even Real? op de wereld gezet en wacht de twintigjarige nog een mooie carrière. Haar Amerikaanse tour werd in maart uitgesteld, maar gelukkig trok ze naar de studio en creëerde ze een nieuw nummer, “NOW”.

Op “NOW” neemt Olivia geen blad voor de mond. Het bijzonder catchy popnummer maakt het moeilijk om stil te blijven zitten. Olivia heeft de kunst om elke tekst toepasselijk te laten aanvoelen, en ook hier lukt haar dat weer. Ze zingt zonder filter over een misgelopen relatie en laat het erg optimistisch aanvoelen. De bas doorheen “NOW” geeft het nummer nog een extra duwtje in de juiste richting. Het blijkt een succesformule van de zangeres te zijn. Ze zou hiermee wel eens weer een hit te pakken kunnen hebben.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Voices” (feat. Oliver Tree)

KSIOlajideBT: het is geen automatische suggestie voor een wachtwoord, maar de naam waarmee rapper KSI zijn carrière van start ging als YouTuber….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.