Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Porridge Radio – “7 Seconds”

Porridge Radio maakt nog steeds kans om onze eindejaarslijstjes van dit jaar te sieren met het geweldige Every Bad dat begin dit jaar verscheen. Sinds de release van die plaat kon je de groep aan het werk zien tijdens één van onze winterslaapsessies en bracht zangeres Dana Margolin samen met Lala Lala het nummer “Good For You” uit. Het bleek niet haar laatste wapenfeit dit jaar te zijn, want nu is ze full power terug met “7 Seconds”.

De eerste versie van deze single klonk naar verluid heel treurig. Samen met gitarist Sam maakte Margolin er een iets minder miserabele versie van, waardoor we de versie krijgen die het nu is. Het nummer komt er eigenlijk nadat de band dit jaar uiteindelijk toch de tijd had om eraan verder te werken, een cadeautje van corona dus. “7 Seconds” klinkt dankzij de fijne synths heel aangenaam met een gezellig sfeertje. De achtergrondzang zorgt voor een leuke extra naast natuurlijk de volledige band die de punch geeft aan de song die we zo konden appreciëren op de plaat van de groep. Het nummer is een groeier dat na iedere luisterbeurt beter wordt.

Website / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 september 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief