Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & Demi Lovato – “OK Not To Be OK”

Disney Channel staat er niet om bekend altijd even begaan te zijn met hun kindersterren. Het zijn niet altijd succesverhalen als bij Selena Gomez en Miley Cyrus, want meer dan eens verdwijnen acteurs in de schemerwereld tussen faam en falen. Demi Lovato is daar een sprekend voorbeeld van. Al lange tijd sukkelt de 28-jarige Amerikaanse zangeres en actrice met haar mentale gezondheid. Jarenlang schitterde ze in Disney Channels Sonny With A Chance en de twee Camp Rock-films, maar zodra het bergaf ging, schoof de kinderzender haar opzij. Demi belandde in een spiraal van lichamelijke en mentale problemen waar ze verschillende keren voor in behandeling moest. Toch bleef haar (immense) fanbase in haar geloven, geduldig afwachtend op haar grote comeback. Met enkele keren een hit hier en daar, lijkt het moment van de waarheid eindelijk aangebroken.

Begin dit jaar blies de herboren Demi iedereen van zijn sokken op de Grammy-uitreikingen. “Anyone” zette de zelfbekrachtigde toon die doorheen haar verdere releases (zoals “I’m Ready” met Sam Smith) nazindert, en ook op de nieuwste single “OK Not To Be OK” wordt gevraagd om erkenning en steun. Op een catchy beat van hitmachine Marshmello probeert Demi het taboe rond mentale problemen te doorbreken, wat haar volgens ons lukt. Soms heb je gewoon nood aan iemand die je vertelt dat het geen probleem is om problemen te hebben. Als het Demi is die dit verkondigt, en dan nog wel op zo’n dansbare, zorgeloze manier, kunnen we niet anders dan met haar akkoord gaan. Marshmello weet tenslotte als geen ander emotionele, diepere melodieën vlekkeloos te laten overgaan in funky pop, wat hij op “OK Not To Be OK” nog maar eens bewijst.

Gisteren nog bevestigde Demi Lovato haar samenwerking met Talkspace, een online therapieplatform dat mensen helpt door deze maanden van afzondering te geraken. Als je zelf ergens mee zit, aarzel dan niet om hulp in te schakelen. En vergeet bovenal niet: it’s okay not to be okay.

Marshmello: Facebook / Instagram / Twitter

Demi Lovato: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "Still Alive"

Nog niemand is de Amerikaanse singer-songwriter en acteur Demi Lovato vergeten. Tot nu toe bracht ze al acht studioalbums, twee videoalbums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Demi Lovato - HOLY FVCK (★★★½): Afrekening met het verleden

Vele artiesten komen en gaan, maar Demi Lovato is er toch wel eentje waar je altijd van blijft horen. Net zoals collega’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.