Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “Anyone”

De Amerikaanse superster Demi Lovato heeft er ontzettend moeilijke maanden opzitten. Al jaren kampt de zangeres met depressies, maar in de zomer van 2018 was ze haar pedalen jammer genoeg helemaal kwijt, toen ze voor haar leven vocht na een overdosis drugs. Sindsdien trok Demi Lovato zich terug om te herstellen en onderging ze verschillende therapieën om haar leven weer op de rails te krijgen. Naast een rol in een nieuwe Netflix-film, krijgen we wellicht weer nieuwe muziek.

Demi Lovato’s terugkeer was afgelopen nacht één van de meest emotionele momenten van de Grammy’s, waar ze haar comeback vierde. “Anyone” is een kreet om hulp en is een nummer waarop ze zich heel kwetsbaar opstelt. De tranen rolden dan ook over haar wangen toen ze het nummer op de Grammy’s voorstelde, maar ook de studioversie bevat heel wat emoties. Elk woord dat Lovato zingt, meent ze en komt dubbel en dik binnen. Een dappere comeback, die een voorbeeld voor heel wat jonge tieners kan zijn.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

27 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief