Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “Anyone”

De Amerikaanse superster Demi Lovato heeft er ontzettend moeilijke maanden opzitten. Al jaren kampt de zangeres met depressies, maar in de zomer van 2018 was ze haar pedalen jammer genoeg helemaal kwijt, toen ze voor haar leven vocht na een overdosis. Sindsdien trok Demi Lovato zich terug om te herstellen en onderging ze verschillende therapieën om haar leven weer op de rails te krijgen. Naast een rol in een nieuwe Netflixfilm, krijgen we wellicht weer nieuwe muziek.

Demi Lovato’s terugkeer was afgelopen nacht een van de meest emotionele momenten op de Grammy’s, waar ze haar comeback vierde. “Anyone” is een kreet om hulp en is een nummer waarop ze zich heel kwetsbaar opstelt. De tranen rolden dan ook over haar wangen toen ze het nummer op de Grammy’s voorstelde, maar ook de studioversie bevat heel wat emoties. Elk woord dat Lovato zingt, meent ze en komt dubbel en dik binnen. Een dappere comeback, die een voorbeeld voor heel wat jonge tieners kan zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Sam Fischer – I Love You, Please Don’t Hate Me (★★★½): Mengelmoes van melodieën

Sam Fischer is een Australische poprocksinger-songwriter en muzikant die in 2014 afstudeerde aan het Berklee College of Music in Boston. Al van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "Still Alive"

Nog niemand is de Amerikaanse singer-songwriter en acteur Demi Lovato vergeten. Tot nu toe bracht ze al acht studioalbums, twee videoalbums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.