Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Like Moths to Flames – “YOTM”

Vanuit Amerika slaat Like Moths to Flames ons sinds 2010 neer met een agressieve vorm van metalcore die geen rust en vrede kent, tenzij je de nummers op pauze zet. Voeg hierbij nog een getalenteerde zanger die sinds het begin deel uitmaakt van deze band, en dan kan je als fan van het genre gewoon niet meer om hen heen. Toonaangevend is dan ook een term die stilaan bij deze band begint te horen.

Met vorige single “Habitual Decline” liet het viertal al een goede indruk bij ons na. Dat nummer begon nog rustig, maar dit “YOTM” vliegt uit de startblokken zoals Ben Johnson op de honderd meter sprint in 1988. Deze indrukwekkende spurt wordt snel vervoegd door de heerlijke stem, maar daar wordt ook meteen het tempo teruggeschroefd. De sprint wordt een duurloop en tijdens het refrein zelfs een afkoeling. De fans moeten echter niet vrezen, want deze is een welgekomen intermezzo die de rest van het nummer enkel maar harder en luider doet klinken.

Nee, Like Moths to Flames stelt wederom niet teleur en 30 oktober lijkt ons een hoogdag in het wereldje van metalcore te worden, want dan komt No Eternity in Gold uit op UNFD. Leg je sportkleren alvast klaar, want er zal gezweet worden.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 september 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief