Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ana Roxanne – “Suite pour l’invisible”

Toen Ana Roxanne in de lente van 2019 naar buiten kwam met haar eerste ep ~~~, raakte die bij bijzonder veel mensen een snaar. De schoonheid die de muziek van de Californische artieste uitstraalt, is er dan ook een die direct binnenkomt. Haar meditatieve en intieme geluid is bloedeerlijk, reikt diep, maar is tegelijk compact en toegankelijk qua vorm. Zo kwam ze in de belangstelling van veel fans van het genre, maar ook van artiesten als Julia Holter en Weyes Blood die haar mee op tour namen. Op 13 november verschijnt haar nieuw album Because of a Flower via Kranky.

Op “Suite pour l’invisible”, de eerste single uit de plaat, laat opnieuw de veelzijdigheid van Ana Roxanne zien. De artieste neemt met dit zeven minuten durende nummer meer ruimte om haar emoties uit te drukken. Dat doet ze deze keer door een uiterst subtiele drone, spaarzaam gitaarspel en uiteindelijk de prachtige zang die voorzichtig door de muziek galmt. De field recordings die we op ~~~ hoorden zijn grotendeels weggelaten, maar ook zonder weet Ana Roxanne ons mee te slepen in haar aura. We zijn nieuwsgierig naar wat de rest van dit album te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.